Metodstöd internetbaserad KBT-behandling (IKBT), fokus Livsbalansen - stress och återhämtning

Metodstöd med Region Östergötlands IKBT-team, inklusive innehållsansvarig för programmet. Forumet är till för IKBT-behandlare som arbetar med programmet ”Livsbalansen – Stress och återhämtning” och har fokus på kliniska frågor, utbyte av information samt övriga frågor som rör programmet och dess innehåll och användning.

Allmänt

Metodstöd till IKBT-behandlare som arbetar med programmet ”Livsbalansen – Stress och återhämtning”. Anordnas av Region Östergötland som har ansvar för förvaltningen av programmet. 
 

Innehåll

Metodstöd med IKBT-teamet med fokus på kliniska frågor, utbyte av information samt övriga frågor som rör ”Livsbalansen – Stress och återhämtning” och dess innehåll och användning.

 

Förkunskaper

Genomgått grundläggande IKBT-utbildning samt påbyggnadsutbildning för ”Livsbalansen – Stress och återhämtning”.

 

Målgrupp

Tillfället riktar sig till IKBT-behandlare som arbetar med programmet ”Livsbalansen – Stress och återhämtning” inom hälso- och sjukvård i Region Östergötland, Region Jönköpings län, Region Kalmar samt Region Skåne.

 

Mål

Syftet är att erbjuda stöd, information och handledning i rollen som IKBT-behandlare i ”Livsbalansen – Stress och återhämtning”.

 

Omfattning

2 timmar 

 

Kostnad

Metodstödet är kostnadsfritt. Om förhinder uppstår måste platsen avbokas så snart som möjligt, senast 2024-03-04.

 

Kontaktperson

Vid frågor skicka meddelande till:   internetbehandling@regionostergotland.se