Basal allergologi för ST läkare, 4 dagar

Utbildningen är i första hand riktad till blivande distriktsläkare och barnläkare i huvudsak på öppenvårdsmottagningar men blivande specialister inom ÖNH, hud och lungmedicin kan också ha nytta av utbildningen.

Allmänt

Inför kursstart ska du hämta hem blanketten Intyg enligt HSLF-FS 2021 eller SoS 2015 eller flera av dem om så önskas, fylla i dem enligt instruktionerna på Socialstyrelsens hemsida, skriva ut dokumentet och ta med vid kursstart. 

När kursen är avslutad skriver kursansvarig på intyget sista kursdagen. Det krävs 100% närvaro på alla delar av kursen för att få kursintyg. 

Kursens Lipusnummer är: 20230025. 

Målgrupp

Utbildningen är riktad till i första hand blivande distriktsläkare och barnläkare

Mål

Utbildningen vill ge konkreta kunskaper som direkt kan omsättas i praktiken nästföljande arbetsdag på hemorten. Nyheter och forskningsrön med fokus på evidensbaserad och praktiskt tillämpbar medicin blandas med föreläsarnas egna erfarenheter.

Omfattning

Timmar, halvdag, heldag, flera dagar

Kostnad

Kostnaden för kursen är 4800 kr.
Avbokning av kursplats kan göras avgiftsfritt senast 4 dagar innan kursstart, vid avbokning 2 och 3 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Avbokning 1 dag innan och avbruten kurs debiteras med 100% av kursavgiften.  

Program

Kurs i basal allergologi för legitimerade läkare 2023

Kontaktperson

Kursansvarig: Dr Lars Ahlbeck. 
Kursadministratör: Annika Kallin